SOPHIE AT HOME

SOPHIE AT HOME Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 175 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sophie at Home. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 13:46 Alles is heerlijk en vers! Ook de opmerking goed meegenomen en zelfs de chips was knapperig. Top!
19 mei 2022 om 13:18 Ik ben gek op vega maar de broodjes club en shoarma waren niet lekker. Zompig
6 mei 2022 om 14:39 super, lekkerste tomatensoep ooit
11 apr 2022 om 14:43 Heerlijke fluffy pancakes!
9 apr 2022 om 17:18 Het eten was superlekker, het was ook veel waar voor je geld. Wij zijn erg tevreden! :)
27 feb 2022 om 14:32 Lekker ontbijt
20 feb 2022 om 13:34 Ik heb de high tea voor 2 besteld. Zit eenzaam in isolatie momenteel en de high tea heeft mij onwijs weten op te peppen!!! Buiten de presentatie is het eten allemaal echt heerlijk en er zit echt heel veel bij. Super bedankt :)
5 feb 2022 om 22:02 Ik kreeg een belletje dat 1 muffinsmaak niet verkrijgbaar was, overlegd voor een andere smaak. Fijn! Bestelling werd netjes verpakt bezorgd, wel 20 min later dan gepland. Het was heerlijk!
23 jan 2022 om 13:04 Super goed gedaan bezorging top en zeer correct! Produkten geweldig en super vers!! Fijne combinatie van produkten blij dat we ook een iniminie steentje aan het kattencafe konden bijdragen! Sterkte kanjer!!
1 jan 2022 om 16:21 The food delivery isn’t the fastest but the food is very good! I would recommend this place if you have time to wait 60+ minutes on your order
22 dec 2021 om 15:13 120 min gewacht op onze bestelling. Bestelling ook niet correct.
2 dec 2021 om 15:38 Het eten was super lekker en een zeer grote gerecht. Contact met het restaurant was leuk en de dame was erg aardig. Ik hoop dat ze meer vegan eten op het menu zullen zetten, dan wordt ik een vast klant.